Події

Чотирьох іноземців із підробленими документами затримали в аеропортах України

Прикордонники в суботу на паспортному контролі в українських аеропортах затримали чотирьох іноземців, які за підробленими документами мали намір потрапити до країн ЄС, повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

"Загалом протягом доби співробітники Держприкордонслужби в пунктах пропуску для повітряного сполучення виявили чотирьох іноземців, які намагалися використовувати підроблені документи під час перетину державного кордону", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства, оприлюдненому в неділю.

В інформації зазначається, що громадянина Ірану в суботу викрили прикордонники в аеропорту "Бориспіль" під час паспортного контролю пасажирів, які прибули з Туреччини. Іноземець надав для перевірки частково підроблений документ громадянина Ізраїлю. Порушник мав намір потрапити до Лондона.

"Ще один "липовий" документ виявили вчора прикордонники в аеропорту міста Львова. Так, під час оформлення пасажирів рейсу до Мюнхена громадянка Нігерії на паспортному контролі пред'явила підроблений дозвіл на проживання в Україні. За її словами, щоб незаконно потрапити до країн ЄС, жінка придбала документ за $2 тис.", - йдеться в повідомленні.

В обох випадках іноземцям відмовлено в подальшому прямуванні, їх буде відправлено за межі України в зворотних напрямках.

Прикордонники також нагадали, що напередодні в столичному аеропорту завадили двом іранцям потрапити до країн ЄС за підробленими документами Нідерландів і Бельгії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ