Події

Один український військовий дістав поранень від початку доби на Донбасі, бойовики 6 разів порушили режим тиші - ООС

Бойовики з початку п'ятниці станом на 18:00 6 разів порушили режим припинення вогню, поранення дістав один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Протягом доби станом на 18:00 російські окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано два випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами", - зазначено у зведенні прес-центру ООС у соцмережі Facebook у п'ятницю ввечері.

Зокрема, незаконні збройні формування обстрілювали позиції підрозділів ОС із мінометів калібру 82 мм у районі населених пунктів Новотошківське на луганському напрямку та Гнутове на маріупольському напрямку.

Також, за інформацією прес-центру ООС, опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селища Болотене на луганському напрямку, а також у районі населених пунктів Славне, Тарамчук, Піски на донецькому напрямку.

"Підрозділи об'єднаних сил у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби. Протягом поточної доби поранення дістав один військовослужбовець об'єднаних сил", - зазначено у звіті.

Зазначається, що ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ