Події

Вишинському продовжили арешт на місяць

Херсонський міський суд на засіданні в четвер продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою підозрюваному в державній зраді керівнику "РИА Новости Украина" Кирилу Вишинського ще на місяць, до 27 січня 2019 року.

Як повідомляє телеканал "112. Україна" в четвер, прокуратура просила продовжити арешт на 50 днів. У свою чергу, адвокати К.Вишинського пропонували взяти його на поруки.

Як повідомлялося, українські правоохоронці затримали К.Вишинського в Києві 15 травня 2018 року. Йому оголосили про підозру у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

17 травня Херсонський міськсуд обрав К.Вишинському запобіжний захід у вигляді арешту. 6 липня прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган повідомила, що К.Вишинському повідомлено про ще одну підозрі в незаконному зберіганні зброї і боєприпасів.

Херсонський суд вже кілька разів продовжував К.Вишинському термін утримання під вартою, а апеляційний суд підтверджував ці рішення. 1 листопада суд продовжив термін утримання під вартою до 28 грудня, що було підтверджено і апеляційним судом.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ