Події

Унаслідок вибуху газового балона в центрі Львова госпіталізували чотирьох осіб, двоє в реанімації, роботу ярмарку призупинено

Унаслідок вибуху газового балона на різдвяному ярмарку в центрі Львова госпіталізували чотирьох осіб, двоє в реанімації, повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на дані начальника управління охорони здоров'я Володимира Зуба.

За його даними, всіх постраждалих доправили до міської лікарні №8. Двоє з них перебувають у реанімаційному відділенні, двоє - в опіковому.

"Госпіталізовано чотирьох людей, надаємо їм допомогу. В усіх опіки обличчя, шиї, тулуба та рук. Площа і глибина опіків встановлюються", - зазначив В.Зуб.

За даними прес-служби, міська влада прийняла рішення закрити роботу ярмарку до результатів розслідування і рішення міської комісії з надзвичайних ситуацій.

Раніше повідомлялося, що внаслідок пожежі в одному з будиночків на різдвяному ярмарку постраждали три або чотири людини. Інформація про пожежу надійшла о 13:15, о 13:26 її було локалізовано, ліквідовано о 13:32.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ