Події

Намісник Почаївської лаври просить предстоятеля УПЦ (МП) клопотати перед главою РПЦ про допомогу у звільненні українських моряків

Намісник Почаївської лаври УПЦ (МП) митрополит Володимир просить предстоятеля УПЦ (МП) митрополита Онуфрія клопотати перед головою (РПЦ) патріархом Кирилом про допомогу стосовно визволення затриманих Росією українських моряків.

"Митрополит Володимир звернувся до Блаженнішого Онуфрія, митрополита Київського і всієї України з проханням посприяти у визволенні українських моряків", - зазначено на сайті Почаївської лаври.

У листі, оприлюдненому на сайті лаври, митрополит Володимир повідомляє предстоятелю УПЦ (МП), що 10 грудня зустрівся з головою Тернопільської обласної державної адміністрації Степаном Барною, з яким обговорив "важливі питання державно-церковних відносин та міжконфесійного діалогу в Тернопільській області", а також долю ув’язнених у Росії українських громадян.

"Тому звертаюся до Вас з проханням про ходатайство перед Святійшим Патріархом Кирилом у справі допомоги по визволенню наших співвітчизників і якнайшвидшого повернення їх до своїх родин", - сказано в листі Володимира до Онуфрія.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ