Події

Підбурення Росією міжконфесійних конфліктів в поєднанні з провокаціями може стати приводом для вторгнення ЗС РФ

Цілеспрямовані інспірації російськими спецслужбами міжконфесійних конфліктів в Україні в поєднанні з провокаціями прямої терористичної дії можуть стати приводом для відкритого військового вторгнення російських регулярних військ в Україну, заявляє глава СБУ Василь Грицак.

"Цілеспрямовані інспірації російськими спецслужбами міжконфесійних конфліктів в Україні в поєднанні з провокаціями прямої терористичної дії можуть стати приводом для відкритого військового вторгнення ЗС РФ в нашу країну", - наводить слова В.Грицака прес-центр СБ України в понеділок увечері.

У рамках продовження інформування громадськості про форми та методи російської агресії, СБ України створила і представила серію спеціальних інформаційних буклетів. Перші два випуски присвячені терористичній діяльності спецслужб РФ в Україні та використанню Росією в гібридній війні релігійних структур УПЦ (Московського патріархату).

"Буклети, які видані українською та англійською мовами, містять спеціальні QR-коди, що надають можливість прямого доступу до компільованої інформації про відповідні факти російської злочинної діяльності, і викриті СБ України, і зібрані громадськими активістами", - додали у прес-центрі СБУ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ