Події

Літак "Белавіа" здійснив жорстку посадку в аеропорту "Бориспіль"

У Міжнародному аеропорту "Бориспіль" літак авіакомпанії "Белавіа" здійснив жорстку посадку і викотився за межі злітно-посадочної смуги, літаки масово перенаправляють в інші аеропорти, повідомив портал dtp.kiev.ua.

"У міжнародному аеропорту "Бориспіль" сталася аварія літака через жорстку посадку ... В результаті аварії смугу закрили для польотів", - йдеться в повідомленні на сторінці порталу в Фейсбук у ніч на понеділок, з посиланням на очевидців.

В інформації уточнюється, що через аварію і перевантаження інших посадочних смуг аеропорт частину рейсів відправляє до Харкова і Одеси.

Також повідомляється, що деякі літаки сідають в "Борисполі", але для того щоб зняти навантаження, більше літаків відправляють в інші аеропорти

Як повідомлялося, Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у неділю попередив про можливі зміни часу вильотів і прибуття в зв'язку зі складними погодними умовами.

"У зв'язку з ускладненими погодними умовами (туман) і можливим перенесенням часу вильоту і прибуття вашого рейсу просимо перевіряти розклад польотів", - йдеться в повідомленні на сторінці аеропорту в Фейсбук у неділю ввечері.

Підкреслюється, що актуальна інформація знаходиться на сайті аеропорту: https://kbp.aero/.

Також зазначається, що Міжнародний аеропорт "Бориспіль" працює в режимі обмеженої видимості. В роботі обидві злітно-посадочні смуги.

За прогнозами синоптиків, в Києві та Київській області ввечері в неділю і вранці в понеділок очікується туман.

"До кінця доби 9 грудня вночі та вранці 10 грудня туман, видимість 200-500 м", - йдеться в повідомленні на сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій з посиланням на дані Укргідрометцентру.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ