Події

Слідчі ДБР перевірять правомірність застосування поліцейським зброї проти відвідувача супермаркету в Харкові, який поранив його ножем

Слідчі Полтавського територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) розслідують правомірність застосування табельної вогнепальної зброї поліцейським взводу охорони в супермаркеті "Рост" у Харкові, внаслідок якого загинула людина.

"Кримінальне провадження відкрито за статтями "умисне вбивство" і "перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки" (ч.1 ст.115 та ч.3 ст.365 Кримінального кодексу України)", - повідомляється на офіційному сайті ДБР у п'ятницю.

Як повідомлялося, ввечері 5 грудня в Харкові в супермаркеті "Рост" відвідувач відмовився платити за товар і внаслідок конфлікту вдарив ножем співробітника поліції охорони. У відповідь поліцейський застосував табельну вогнепальну зброю і поранив нападника.

Обох постраждалих госпіталізували до Інституту невідкладної хірургії. Вночі 24-річний чоловік, який напав на поліцейського, помер. Стан здоров'я 25-річного працівника поліції стабільний.

Полтавське теруправління ДБР поширює свою діяльність на Дніпропетровську, Полтавську, Сумську та Харківську області.

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ