Події

У Львові понад 20 членів злочинної групи засуджено до умовних термінів і штрафів

У Львові 21 члена злочинної групи, затриманих за заняття нелегальним ігровим бізнесом, засуджено до штрафів та умовних тюремних термінів.

Як повідомляє в понеділок відділ комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, чотирьох організаторів незаконного бізнесу засуджено до п’яти років позбавлення волі з відстрочкою виконання вироку на рік, а також до штрафів на суми 289, 255 і 187 тисяч гривень та конфіскації майна - двох автомобілів і частини квартири, що належить одному з організаторів.

Ще 17 учасників групи засуджено до п’яти років позбавлення волі умовно.

Як повідомлялося, поліція затримала 21 члена злочинної групи, які протягом 2016-17 років влаштували нелегальну мережу гральних закладів у двох районах Львова.

Поліція вилучила понад 100 одиниць грального обладнання разом із моніторами, засобами зв'язку та фінансовими документами.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених ст. 203 КК України (зайняття забороненими видами господарської діяльності) та ст.255 (створення злочинної організації).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ