Події

У Нацгвардії принесли присягу 3 тисячі строковиків та 200 контрактників

У Національній гвардії України в суботу склали присягу на вірність українському народові близько 3 тис. військовослужбовців строкової служби та майже 200 контрактників, повідомила прес-служба Нацгвардії.

"Прийняли присягу на вірність українському народові близько 3 тис. військовослужбовців строкової служби та майже 200 контрактників Національної гвардії України. До цього молоді воїни-гвардійці пройшли первинну підготовку, отримали практичні і теоретичні знання і навички, необхідні для виконання службових обов'язків. На військовому ритуалі були присутні батьки, рідні та близькі новобранців. А вітали воїнів їх командири, товариші по службі, запрошені гості", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що після завершення урочистостей офіцери командування поспілкувалися з родичами новобранців і розповіли їм про майбутні особливості несення служби.

"Серед усього особового складу, який сьогодні склав присягу, деякі вже мають бажання проходити подальшу службу за контрактом. У нас проведена значна робота з поліпшення житлово-побутових умов для особового складу. У військових частинах служать і жінки", - відзначають командири.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ