Події

Колишній адвокат Трампа погодився визнати провину в наданні неправдивих свідчень у "російській справі"

Колишній особистий адвокат президента Дональда Трампа Майкл Коен у четвер прибув до суду Манхеттена, щоб визнати провину в наданні неправдивих свідчень у "російській справі", повідомляє газета "Нью-Йорк таймс".

Американські ЗМІ зазначають, що засідання суду, на якому має виступити М.Коен, вже почалося.

У разі, якщо М.Коен дійсно визнає свою провину і продовжить співпрацювати зі слідством, щодо нього в подальшому можуть винести більш м'який вирок, зазначає видання.

М.Коен в процесі розслідування, що ведуть спецпрокурори Роберт Мюллер, у серпні визнав себе винним у фінансових махінаціях під час передвиборної кампанії.

Юрист також відомий тим, що заплатив порноактрисі Стормі Деніелс за мовчання про її інтимний зв'язок з Д.Трампом десятирічної давності.

Хоча М.Коен і не укладав з командою спецпрокурора угоди про співпрацю зі слідством, очевидно, що, надаючи інформацію, він розраховує на пом'якшення вироку, коментують новину спостерігачі.

Д.Трамп, якого політичні опоненти звинувачують у "змові" з Росією проти супротивника на виборах, демократки Хілларі Клінтон, неодноразово заявляв про відсутність такого, називаючи ці звинувачення "полюванням на відьом".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ