Події

Запровадження воєнного стану не вплине на проведення "малої приватизації" в системі ProZorro.Продажі

Введення воєнного стану не передбачає ніяких підстав для зміни в проведенні аукціонів "малої приватизації" в системі ProZorro.Продажі, незалежно від місцезнаходження лота, повідомляє Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

"Згідно з указами президента України, не передбачено жодних підстав для змін у проведенні аукціонів в системі ProZorro.Продажі. Всі заплановані аукціони, незалежно від того, в якій області розташований лот, будуть проведені, як і планувалося", - повідомляє прес-служба МЕРТ на сторінці в соцмережі Фейсбук у середу.

У міністерстві закликають не панікувати і нагадують, що оголошення воєнного стану жодним чином не накладає обмежень на економічну діяльність на всій території України.

Як повідомлялося, 28 листопада оприлюднено указ президента України Петра Порошенка №393 / 2018 "Про введення воєнного стану в Україні", яким вводиться воєнний стан на 30 діб - з 14.00 26 листопада до 14.00 26 грудня 2018 року.

Як повідомлялося, 26 листопада Верховна Рада затвердила введення воєнного стану в низці областей України, оголошеного указом президента Петра Порошенка, терміном на 30 діб.

Воєнний стан вводиться в областях, що межують з Росією і Придністров'ям: Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Сумській, Одеській, Харківській, Чернігівській та Херсонській, Донецькій і Запорізькій областях та внутрішніх водах Азово-Керченської акваторії.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ