Події

За минулу добу бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, один український військовослужбовець загинув

За минулу добу бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, один український військовослужбовець загинув, повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Окупанти 7 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Двічі - із застосуванням озброєння, забороненого мінськими угодами ... В результаті бойових дій, смертельне поранення отримав один військовослужбовець Об'єднаних сил", - йдеться у зведенні на сторінці штабу ООС у Фейсбук у неділю вранці.

Незаконні збройні формування обстрілювали українські позиції поблизу населених пунктів Кримське, Вільний, Новолуганське, Красногорівка і Лебединський.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - підкреслили в штабі ООС.

Крім того, з мінометів калібру 120-мм бойовики обстрілювали позиції ООС у Новолуганського і Кримського. Біля останнього вони проявили найбільшу вогневу активність.

"З початку поточної доби зі стрілецької зброї окупанти вели вогонь навколо Попасної. Втрат не допущено", - відзначили в штабі ООС.

За даними української розвідки за минулу добу двоє бойовиків знищено, ще троє отримали поранення.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ