Події

Українець Гриб у російському СІЗО знову не отримує кореспонденції

На судовому засіданні у справі громадянина України Павла Гриба, якого обвинувачують у РФ у сприянні тероризму, в п'ятницю допитали свідка сторони обвинувачення, такі засідання призначено на 29 і 30 листопада, повідомив батько українця Ігор Гриб.

"23 листопада відбулося чергове судове засідання. Відбувся допит свідка сторони обвинувачення. Практично всі засідання проходили в закритому режимі. Наступні судові засідання 29 і 30 листопада 2018 року", - написав І.Гриб на сторінці у Facebook.

Він також повідомив, що Павло в слідчому ізоляторі знову не отримує жодної кореспонденції. При цьому І.Гриб закликав писати синові листи і зазначив адресу СІЗО в Ростовській області.

28 серпня 2017 року колишній співробітник Держприкордонслужби України І.Гриб заявив, що спецслужби РФ викрали його 19-річного сина Павла під час відвідування Білорусі.

7 вересня стало відомо, що П.Гриб перебуває в слідчому ізоляторі на території РФ, у Краснодарі.

Пізніше МЗС України заявило, що отримало підтвердження про перебування в Краснодарі (РФ) громадянина України П.Гриба, зниклого у Білорусі.

Справу П.Гриба було передано для розгляду до Північно-Кавказького окружного військового суду, його етапували з Краснодара до Ростова-на-Дону.

7 листопада Північно-Кавказький окружний військовий суд продовжив на шість місяців - до 24 квітня 2019 року арешт П.Гриба.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ