Події

У Чорному морі отримав пробоїну буксир "Паралель"

Катер Державної прикордонної служби України і пошуково-рятувальні катери надали допомогу чотирьом членам екіпажу буксира "Паралель", який дістав пошкодження корпусу в Чорному морі в районі Тендрівської коси.

"Сьогодні близько 9:30 через загальний канал безпеки на морі прикордонні пости технічного спостереження та морський координаційно-рятувальний центр отримали сигнал SOS. Згідно з координатами надходження сигналу було встановлено, що в районі Тендрівської коси, приблизно за дев’ять миль від берега, потерпає буксир "Паралель", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби в понеділок.

За інформацією прикордонників, судно прямувало до м. Скадовська. Екіпаж виявив пошкодження корпусу, внаслідок чого до моторного відсіку почала надходити вода.

Для порятунку екіпажу буксира до зазначеного району висунулись два пошуково-рятувальні катери з Чорноморська і катер Морської охорони Держприкордонслужби з Очакова.

"До моменту прибуття рятувальників на місце екіпаж буксира, що потерпав, підібрало судно закордонного прямування, яке проходило поряд. Діставшись району події катер Морської охорони прийняв на борт екіпаж із чотирьох осіб", - йдеться в повідомленні.

Зараз усі члени суднокоманди буксира "Паралель" прямують до порту Очакова.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ