Події

Двоє українських військових поранені в зоні ООС

Незаконні збройні формування від початку доби в понеділок здійснили три прицільні обстріли позицій об'єднаних сил, двоє українських військовослужбовців дістали поранень, повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

"З опівночі станом на 12:00 з боку російсько-окупаційних військ підрозділи об'єднаних сил зафіксували три прицільні обстріли. (...) Унаслідок бойових дій двоє українських військових отримали поранення різних ступенів. Їх евакуювали до медичних закладів, де наші захисники отримують усю необхідну кваліфіковану допомогу", - йдеться в повідомленні оборонного відомства.

Близько 4:00 на луганському напрямку в районі н. п. Жолобок бойовики випустили по позиціях захисників України три міни калібру 120 мм, забороненого до застосування Мінськими угодами. Противник також вів провокаційний вогонь із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські військові застосували адекватний вогонь у відповідь

Після 7:30 НЗФ здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів у районі хутора Вільний, а після 9:00 - зі стрілецької зброї поблизу Новотроїцького.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ