Події

Київрада схвалила зміни правил розміщення зовнішньої реклами

Київська міськрада вирішила змінити правила розміщення та демонтажу зовнішньої реклами, зокрема заборонила розміщення рекламних засобів на елементах благоустрою.

За відповідне рішення проголосували 66 депутатів.

Зміни буде внесено до Правил благоустрою Києва.

Згідно з проектом рішення, заборонено розміщувати рекламу на елементах благоустрою, зокрема на обладнанні зовнішнього освітлення, на покриттях площ, вулиць, доріг, тротуарів, зелених насадженнях, стовпах, лавках, покажчиках, огорожах, опорних стінах.

Зовнішні рекламні засоби повинні мати маркування, що містить інформацію про розповсюджувача, номер телефону, номер дозволу і термін його дії. Рекламні засоби без маркування підлягають демонтажу.

Крім того, протягом тижня демонтуватимуть рекламу, розміщену самовільно або в заборонених місцях, якщо її технічний стан становить загрозу для життя та здоров'я людей, якщо термін дозволу закінчився або був анульований, у разі заборгованості за право розміщення тощо ін.

Крім того, у разі самовільного розміщення реклами за номером абонента, зазначеного в оголошенні, здійснюватиметься автододзвін з інтервалом у кілька хвилин. Автододзвін триватиме до усунення власником порушень та оплати штрафу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ