Події

Суд узяв під домашній арешт 17-річного водія, який скоїв "п'яну" смертельну ДТП на взятому без дозволу батьківському автомобілі

Київський райсуд Харкова обрав запобіжний захід 17-річному водієві автомобіля Volkswagen, який вчинив ДТП у результаті якого загинула 16-річна дівчина.

"Суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту", - повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

Як повідомлялося, в ніч на неділю в м.Куп'янськ Харківської області 17-річний водій автомобіля Volkswagen перевищив швидкість руху та врізався в електроопору, внаслідок чого машина перекинулася, а 16-річна пасажирка, яка перебувала в салоні, загинула.

За попередньою інформацією поліції, хлопець, який перебував за кермом автомобіля, був у стані алкогольного сп'яніння. Він узяв у батька машину без дозволу. Посвідчення водія у нього не було.

Неповнолітньому водієві оголошено про підозру за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть людини).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ