Події

Жителі Сміли можуть перекрити дороги через відсутність опалення

Жителі м.Сміла (Черкаська обл.), де міськрадою було прийнято рішення про введення надзвичайного стану через відсутність опалення, у вівторок, 13 листопада, можуть перекрити дороги, повідомив мер міста Олексій Цибко під час спілкування з журналістами в понеділок.

"Якщо дійде до крайності ... Я завтра збиратиму людей, будемо перекривати дороги і чекати реакції від Кабінету міністрів. Нам нічого іншого не залишається", - сказав він.

О.Цибко уточнив, що нині для відновлення теплопостачання в місті розглядається можливість залучення кредиту для повернення заборгованості перед НАК "Нафтогазом".

"Будемо звертатися до приватних трейдерів і паралельно також спілкуватися з "Нафтогазом". Нам найголовніше зараз - увійти в опалювальний сезон", - підсумував він.

Як повідомлялося, в Смілі з понеділка, 12 листопада, введено надзвичайний стан через відсутність опалення. Рішення про це ухвалила міськрада. Відповідно до цього повідомлялося, що навчальні заклади закриють на невизначений час. Без тепла залишаються житлові будинки, лікарні, дитячі сади і школи.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ