Події

У Бахмуті поблизу в/ч помічено БПЛА, чоловіка, який ним керував, передано СБУ

 Проліт безпілотного літального апарата (БПЛА) зафіксовано поблизу військової частини у м. Бахмуті (Донецька обл.). Мобільна група в/ч затримала чоловіка, який керував безпілотником, і передала його співробітникам Служби безпеки України зі складу Операції об'єднаних сил.

Як повідомляється в четвер на сайті Міністерства оборони України, чергова зміна помітила БПЛА близько 20:00 7 листопада. До ймовірного місця запуску безпілотника прибула мобільна група частини.

"Під час розшукових заходів вдалося затримати людину на автомобілі, яка керувала безпілотником. В автомобілі виявлено два дрони та ноутбук, пристрої управління БПЛА. Підозрюваного, автомобіль і технічні засоби передано співробітникам СБУ зі складу Операції об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

У Міноборони нагадали, що будь-які БПЛА над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами або на підльоті до них збиватимуть без попередження; причетних до таких інцидентів осіб - затримуватимуть і притягуватимуть до відповідальності відповідно до законодавства України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ