Події

Януковича викликають до суду на 19 листопада повісткою в офіційній пресі

Повістку про виклик екс-президента України Віктора Януковича на судове засідання в справі про державну зраду оприлюднено в урядовому виданні "Урядовий кур'єр" у номері за вівторок, 6 листопада.

"Оболонський районний суд м. Києва викликає на судове засідання Януковича Віктора Федоровича... на 10:00 19 листопада 2018 року в кримінальному провадженні за обвинуваченням Януковича Віктора Федоровича в скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110, ч. 1 ст. 111, ч. 5 ст. 27 ч. 2 ст. 437 КК України", - йдеться в повістці.

У документі також зазначено, що обвинувачений В.Янукович має право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Як повідомлялося, 30 жовтня Оболонський райсуд Києва оголосив про завершення судових дебатів у справі про держзраду екс-президента В.Януковича.

Суд оголосив про завершення дебатів і ще надав адвокатові Олександру Горошинському час для реєстрації в реєстрі іноземних адвокатів Російської Федерації, щоб він міг бути присутнім під час виступу В.Януковича в суді в режимі відеоконференції з останнім словом.

"Суд вважає, що 19 листопада є саме тим розумним терміном, за який ви можете або зареєструватися, або не зареєструватися. Якщо з певних причин суд не зможе почути Віктора Януковича, він не скористається своїм правом, то, відповідно до вимог КПК, у суду виникає зобов'язання і право вийти до нарадчої кімнати для ухвалення остаточного рішення у справі", - наголосив суддя Владислав Дев'ятко, зазначивши, що ця дата є остаточною для виступу В.Януковича в Оболонському суді з останнім словом.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ