Події

У Харківській області у 61-річного чоловіка вилучено більше 10 кг конопель

Поліція виявила і вилучила 8 мішків сушеної коноплі загальною вагою понад 10 кг під час санкціонованого обшуку будинку 61-річного жителя смт Андріївка Балаклійського району Харківської області.

Як повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області, обшук проводився в рамках кримінального провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

"Встановлено, що раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків ... Зараз слідчим вирішується питання про перекваліфікацію виробництва на ч.3 ст.309 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років", - йдеться в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ