Події

Український військовий поранений в суботу внаслідок бойових дій на Донбасі

На Донбасі спочатку з суботи станом на 12:00 бойовики здійснили 4 обстріли позицій підрозділів об'єднаних сил, внаслідок бойових дій один український військовий дістав поранення, повідомив представник прес-центру Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

"Станом на 12:00 російсько-окупаційні війська здійснили чотири обстріли оборонних позицій підрозділів об'єднаних сил. З півночі з боку окупованого села Саханка ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Широкиного", – розповів Д. уцуляк на брифінгу в суботу, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Також, за його словами, зі стрілецької зброї незаконні збройні формування вели обстріл у районі Золотого-4, з гранатометів – поблизу Водяного, з озброєння БМП – в районі н. п. Первомайське.

"Захисники України кілька разів зі стрілецької зброї адекватно примушували ворога до дотримання режиму тиші. Унаслідок бойових дій з початку поточної доби один український військовий дістав поранення. Зараз він отримує кваліфіковану допомогу у військовому мобільному госпіталі", – повідомив Д.Гуцуляк.

За його словами, обстановка на лінії фронту на Донбасі є контрольованою українськими військовими зі складу ООС.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ