Події

Санкції РФ не вплинуть на діяльність StarLightMedia

Санкції РФ проти представників медіа-групи StarLightMedia (Київ) не вплинуть на господарську діяльність компанії і її фінансові показники, заявила в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" директор з корпоративних комунікацій медіагрупи Олена Плахова.

"Внесення компанії до списку санкцій РФ ніяк не вплине на нашу щоденну діяльність, прийняті нами рішення та не змінить нашого стратегічного бачення і планів на майбутнє. У компанії немає коштів, цінних паперів, майна і активів у Росії", - підкреслила вона.

За словами О.Плахової, медіагрупа продовжить працювати і концентруватися на розвитку і виробництві своїх продуктів, проектів і передач.

"Ми живемо і працюємо в Україні, ми йдемо і будемо йти вперед з нашою країною", - зазначила вона.

Як повідомлялося, санкції РФ щодо України поширюються на 322 фізособи і 68 юросіб. Відносно юридичних і фізичних осіб, які потрапили в список, і підконтрольних їм організацій застосовується блокування безготівкових грошових коштів, цінних паперів і майна на території РФ та заборона на виведення капіталу за межі Росії.

Повний список фізосіб і підприємств, які підпали під санкції РФ, розміщений на головній сторінці агентства "Інтерфакс-Україна".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ