Події

Муженко обговорив із молдовським колегою дії на випадок загострення в Придністров'ї

Начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко обговорив з начальником Головного штабу - командувачем Національної армії Молдови Ігорем Кутіе взаємодію на випадок загострення ситуації в не підконтрольному молдовському уряду Придністров'ї.

"Зустрівся з начальником Головного штабу - командувачем Національної армії Республіки Молдова І.Кутіє. Висловлено зацікавленість в українському досвіді бойової підготовки, практичній взаємодії в разі загострення ситуації в Придністров'ї. Результатом зустрічі задоволені", - написав В.Муженко у своєму мікроблозі в соцмережі Twitter у середу.

Як повідомляє управління зв'язків із громадськістю Збройних сил України, зустріч відбулась у Військовій академії в Одесі. Сторони обговорили актуальні питання регіональної безпеки та перспективи розвитку двосторонніх відносин в оборонній сфері, а також поточну безпекову ситуацію в Європі та безпосередньо навколо України.

"Приємно зазначити, що наші молдовські партнери так само, як і ми, оцінюють локальні та глобальні загрози сучасного безпекового середовища", - наголосив під час зустрічі В.Муженко.

І.Кутіє, у свою чергу, зазначив, що молдовська сторона зацікавлена у вивченні українського досвіду у сфері і індивідуальної підготовки, і підготовки підрозділів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ