Події

Жителі ЖК "Мега-Сіті" перекрили рух на Харківському шосе в Києві

 Жителі житлового комплексу "Мега-Сіті" (MegaCity) перекрили рух транспорту на Харківському шосе в Києві через відсутність в їхніх будинках електрики.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", кілька десятків людей розташувалися на проїжджій частині на перетині Харківського шосе та вулиці Привокзальної і перекрили рух автомобільного транспорту. Вони принесли кілька автомобільних покришок.

Жителі ЖК "Мега-Сіті" протестують через те, що 30 жовтня в житловому комплексі відключили електрику.

ПрАТ "ДТЕК Київські електромережі" повідомило, що з 30 жовтня два житлових будинки за адресами вул. Харківське шосе, 19 і 19-А, залишилися без електропостачання. Будинки обслуговує ТОВ "Дім-Сервіс 19", яке накопичило заборгованість у сумі понад 2 млн грн перед "ДТЕК Київські електромережі" за спожиту електроенергію.

Через акцію протесту співробітники поліції перекрили рух для автомобільного та громадського транспорту, рух трамваїв не припинявся.

Раніше Київська міськдержадміністрація повідомляла про те, що після перекриття протестувальниками Харківського шосе тимчасово заблоковано рух автобусів маршрутів №42, 51, 45, 63, 115.

Перекриття шосе через відключення електроенергії вже відбувалося в серпні 2017 року.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ