Події

Поліцейські затримали жінку за підозрою у вбивстві двох дітей

Правоохоронці неподалік Чернігова затримали жінку за підозрою у вбивстві двох дітей, виявлених втопленими в озері в Дарницькому районі, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Увечері 26 жовтня в Дарницьке управління поліції звернувся чоловік з повідомленням про те, що його колишня дружина забрала їхніх спільних дітей (дівчинка 2012 року народження, і хлопчик 2013 року народження) і зникла. Після оголошення в розшук жінку знайшли неподалік Чернігова в неадекватному стані. Дітей у неї не було.

"Жінку вчора пізно ввечері доставили в Дарницьке управління поліції і викликали спеціалізовану бригаду лікарів. Там вона розповіла, що діти пішли купатися на озеро. Правоохоронці одразу виїхали на озеро, однак пошуки не дали результату, тому їх продовжили сьогодні: поліцейські разом з водолазами знайшли дітей утопленими", – повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

"Жінку затримали. Вирішується питання про перекваліфікацію кримінального провадження з ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією – безвісно відсутні на ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше людей) КК України", – підсумували в поліції.

Жінці загрожує покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ