Події

На Київщині затримано поліцейського за хабар у розмірі $500 США

У Київській області правоохоронці затримали поліцейського за вимогу та отримання неправомірної вигоди в розмірі $500 США від військовослужбовця, повідомила прес-служба прокуратури.

"Прокуратура Київської області спільно з співробітниками ГУ СБУ в Києві та Київській області затримала слідчого Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУНП в області, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі $500 США від військовослужбовця за непритягнення останнього до кримінальної відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про повідомлення про підозру затриманій особі у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (вимагання та одержання неправомірної вигоди особою, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років із конфіскацією майна.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ