Події

В Одесі рятувальники ліквідували пожежу на стадіоні "Чорноморець"

В Одесі сталося загоряння в офісних приміщеннях, які розташовані в будівлі стадіону "Чорноморець", повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"23 жовтня о 20:08 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загорання в офісних приміщеннях, які розташовані в будівлі стадіону "Чорноморець". До місця події було негайно направлено пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. Після прибуття першого підрозділу о 20:16 під час проведеної розвідки ланкою газодимозахисної служби було виявлено сильне задимлення в офісних приміщеннях технічного коридору та загорання в офісно-складському приміщенні. Для гасіння пожежі було розгорнуто магістральну лінію та забезпечено безперебійне подання води для гасіння осередку загорання", - йдеться в повідомленні.

У відомстві також зазначили, що гасіння пожежі ускладнювалося сильним задимленням приміщень, наявністю легкозаймистих матеріалів і складністю конструкції технічного коридору.

Рятувальники локалізували пожежу о 21:03, а повністю ліквідували о 21:14. Площа пожежі становила 80 кв. м. Загиблих і постраждалих немає.

До ліквідації пожежі було залучено 45 працівників особового складу та 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Причину пожежі та збитки встановлюють.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ