Події

Україна та ЄБРР започатковують нову стратегію з реалізації довгострокових і великих проектів

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман і віце-президент Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) Ален Пію під час зустрічі домовилися про започаткування нової стратегії взаємодії з реалізації великих і довгострокових проектів.

"Україна та Європейський банк реконструкції та розвитку започатковують нову стратегію взаємодії, яка передбачає реалізацію довготривалих і фінансово великих проектів як на рівні приватного сектора, так і на рівні державного управління", - повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів за результатами зустрічі В.Гройсмана та А.Пію.

На зустрічі був представлений новий регіональний директор ЄБРР - Маттео Патроне, який змінив на цій посаді Франсіса Маліжа.

За словами А.Пію, банк зацікавлений у проектах альтернативної енергетики, розвитку державних банків. "Саме тому дуже очікуваними будуть законодавчі ініціативи, які стосуються закону про альтернативну енергетику, про державні банки, про концесії та про діяльність бізнес-омбудсмена", - зазначив віце-президент ЄБРР.

Крім того, до кінця року ЄБРР планує підписати низку практичних домовленостей з ПАТ "Укрзалізниця" і Державним підприємством обслуговування повітряного руху України "Украерорух".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ