Події

Клімкін відвідав Вольський православний цвинтар у Варшаві

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін розпочав свій візит до Польщі, де він візьме участь у Варшавському безпековому форумі.

"Міністр закордонних справ України Павло Клімкін розпочав робочий візит до Республіки Польща. Спільно з офіційною делегацією, працівниками посольства та українською громадою глава МЗС України поклав квіти до могил офіцерів і козаків Армії УНР, похованих на Вольському православному цвинтарі у Варшаві, та запалив свічки біля пам'ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 років в Україні", - йдеться в повідомленні Посольства України в Польщі на сторінці у Facebook у вівторок.

Посол України в Польщі Андрій Дещиця у своєму мікроблозі у Twitter виклав фотографії зустрічі з П.Клімкіним. "Міністр Павло Клімкін у Варшаві, як і в 2015 році, на Варшавському форумі. Ми такі ж відкриті, оптимістичні і налаштовані йти вперед!", - прокоментував А.Дещиця.

Як повідомлялося, глава МЗС України 23-24 жовтня перебуватиме з робочим візитом у Польщі для участі у Варшавському безпековому форумі. Планується також проведення низки двосторонніх зустрічей.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ