Події

Михайло Поплавський презентував авторську книгу "Ректор" у Кембриджському університеті

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв (КНУКІМ) Михайло Поплавський у всесвітньовідомому вузі — Кембриджському університеті (Великобританія) презентував нову авторську книгу "Ректор", яку присвятив 25-річчю своєї діяльності керівника головного в країні культурно-мистецького вишу.

На презентації були присутні ректори європейських вишів, представники української діаспори у Європі, студенти і колеги з України.

Професор Кембриджського університету Рeter GH Milbark під час автограф-сесії зауважив, що книга цікава і доступно розповідає про історію створення бренду — Університету культури, про інноваційні іміджеві та маркетингові стратегії, до того ж вона має наукову та історичну цінність, бо в ній відображено особливості становлення української системи освіти.

"Для мене велика честь і відповідальність виступати у навчальному закладі світового рівня! Ця книга про успіх, вірність мрії та сміливість мріяти. Про мою формулу щастя — емоційний інтелект із творчо-прикладним характером! Про азарт у досягненні мети і мету, яка стає шляхом довжиною в життя. Коли мене запитали, що ж є головною справою мого життя, я відповів — УНІВЕРСИТЕТ, а головною суспільною роллю — РЕКТОР!", зазначив Михайло Поплавський на своїй сторінці в Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Презентував англомовну версію книги «Ректор» у Кембриджському університеті (Великобританія) до 25-річчя ректорської діяльності. Для мене велика честь і відповідальність виступати у навчальному закладі світового рівня! Ця книга про успіх, вірність мрії та сміливість мріяти. Про мою формулу щастя – емоційний інтелект з творчо-прикладним характером! Про азарт у досягненні мети і мету, яка стає шляхом довжиною в життя. Коли мене запитали, що ж є головною справою мого життя, я відповів – УНІВЕРСИТЕТ, а головною суспільною роллю – РЕКТОР! Книгу можна буде прочитати у Бібліотеці Кембриджського університету. @cambridgeuniversity #поплавський #universityofcambridge #cambridge #greatbritain #ректор #книга #презентація #presentation #book #rector #poplavskiy

Публикация от Михайло Поплавський (@poplavskiy_michail) 19 Окт 2018 в 3:00 PDT

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ