Події

50 людей перебувають на лікарняних ліжках після атаки на коледж у Керчі

50 людей залишаються на лікуванні в лікарнях окупованого Криму та Росії після вибуху та стрілянини в керченському політехнічному коледжі.

"Загалом нині в медичних закладах Криму перебувають 25 осіб... Крім того, 25 постраждалих... - у медичних закладах Москви і Краснодарського краю", - йдеться в повідомленні "Мінохорони здоров'я" Криму в неділю.

Уточнюється, що до кримських лікарень надалі звертаються постраждалі в керченській трагедії, за останній час по допомогу звернулися ще три людини.

При цьому з лікарень Криму продовжують виписувати постраждалих.

"Із Сімферопольської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги №6 відправлено на амбулаторне лікування одного з постраждалих", - повідомляє профільне відомство.

Як повідомлялося, за версією слідства, студент четвертого курсу коледжу Владислав Росляков 17 жовтня влаштував у навчальному закладі стрілянину з помпової рушниці та підірвав саморобний вибуховий пристрій, начинений цвяхами і болтами.

Після атаки 18-річний юнак вчинив суїцид у бібліотеці навчального закладу.

Жертвами нападу на коледж стали 20 людей: 15 учнів і 5 працівників.

Спочатку слідчі порушили кримінальну справу за статтею "теракт", але пізніше перекваліфіковували його на статтю "вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом".

СКР призначив посмертну психіатричну експертизу винуватцеві трагедії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ