Події

У медустановах Ічні знаходиться 91 людина

У медичних установах в Ічні (Чернігівська обл.) знаходиться 91 людина, зокрема одна дитина, серед евакуйованих унаслідок пожежі і детонації боєприпасів, повідомила прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Піротехнічними підрозділами відпрацьовано 7 заявок, (з початку залучення - 238). З початку залучення перевірено і очищено від вибухонебезпечних предметів 21 населений пункт (с.Заудайка, с.Мала Дівиця, с.Обичів, с.Бурімка, с.Безбородьки, с.Шиловичі, с.Монастирище, с.Ольхова, Коломійцев, с.Полова, с.Колісники, с. Лісові Сорочинці, с.Стрельники, с.Левки, с.Городня, с.Тарасівка. с.Гмирянка, с. Коршаки. м.Ічня, с.Лучківка, с.Красне)", - сказано в повідомленні.

Рятувальники продовжують проводити комісійні обстеження житлових будинків, споруд, об'єктів соціальної сфери та життєзабезпечення, вже обстежено 3529 об'єктів з 9713 (36,3%).

Відзначається, що об'єкти життєзабезпечення (електропостачання, стаціонарний телефонний зв'язок водопостачання та водовідведення) Ічнянського району працюють у штатному режимі.

"Залишаються відключеними від газопостачання 3 тис. 737 абонентів в 8 населених пунктах (Ічня, с.Гмирянка, с.Іржавець, с.Гужівка, с.Рожновка, с.Крупичполе, с.Бурімка, с.Максимівка). Проводяться роботи з підключення цих населених пунктів, для чого залучено 73 людини і 13 одиниць техніки структурних підрозділів ПАТ "Чернігівгаз", - йдеться в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ