Події

До всіх населених пунктів зони надзвичайної ситуації в Ічнянському районі подано електроенергію

Станом на 18:00 п'ятниці постачання електроенергії забезпечено до всіх населених пунктів у зоні надзвичайної ситуації в Ічнянському районі Чернігівської області, повідомила виконувач обов'язків голови Чернігівської обладміністрації Юлія Свириденко.

"Сьогодні відповідні служби в зоні надзвичайної ситуації в повному обсязі забезпечили водовідведення та водопостачання", - інформує сайт Чернігівської ОДА.

Як повідомлялося, в ніч на 9 жовтня на технічній території складів 6-го арсеналу Міноборони України біля смт Дружба Ічнянського району сталася пожежа та вибухи боєприпасів. Жертв і постраждалих немає. Внаслідок НП евакуювали близько 12,5 тис. людей із 38 населених пунктів. 63 людини звернулися по меддопомогу з огляду на погане самопочуття через задимленість.

Увечері 12 жовтня прес-служба Держслужби України з надзвичайних ситуацій повідомила, що на технічній території арсеналу надалі працюють пожежні танки, інженерні машини розгородження та пожежна техніка. Авіація ДСНС здійснила 14 скидів води на осередки тління. Очищують адміністративну територію арсеналу 15 груп розмінування, в населених пунктах поблизу арсеналу надалі працює 21 піротехнічна група від ДСНС для очищення місцевості та доріг від залишків вибухонебезпечних предметів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ