Події

Шулявський шляхопровід знесуть у перші вихідні листопада

У перші вихідні листопада 2018 року у Києві знесуть Шулявський шляхопровід. Про це повідомив головний інженер КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" Олександр Здольник, передає "Вечірній Київ".

За його словами, у рамках реконструкції шляхопроводу розробляється нова схема руху транпорту та встановлюються нові світлофори. Міст знесуть 3-4 листопада.

"Звичайно, в перші дні буде пекло на дорогах, але, сподіваємось, не довго. Зараз розставлятимуть дорожні знаки й нові світлофори для об’їзду транспортом будівельної зони. Переобладнали вже контактну мережу для тролейбусів.  Машини поїдуть по вулицях Нестерова, Цедика, Гарматній та Виборзькій" - сказав Здольник.

Також він додав, що у найближчі дні почнуть зносити кіоски, які ще залишилися біля станції метро "Шулявська". Будівельники наразі переносять й розширюють зливову каналізацію, водогін, телефонні й електрокабелі.

"Все робиться з таким розрахунком, аби, на майбутнє був простір для якихось інших інженерно-транспортних рішень... Але нині будуємо за затвердженим проектом розв’язку "неповний конюшинний лист" із знесенням ливарного цеху заводу "Більшовик".  Питання про знесення повністю відпрацьоване, документи на виході", - сказав головний інженер.

Здольник уточнив, що від час робіт проспект Перемоги не перекриватимуть для транспорту повністю, тільки частково обмежуватимуть рух по одній смузі. 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ