Події

Геращенко отримала листи від Сенцова і Сущенка

Віце-спікер Верховної Ради, представник України в робочій підгрупі з гуманітарних питань Ірина Геращенко отримала два листи від українських політв'язнів в РФ Олега Сенцова і Романа Сущенка.

"Сьогодні я отримала два листи. У кілька речень. Один написаний такою слабкою рукою, що треба розбирати слова і букви. Дуже важливі і дорогі мені листи. Від Романа Сущенка та Олега Сенцова. Мені передали їхні адвокати та рідні політв'язнів. Це особисті листи. написані дуже сильними людьми, які вірять в Україну. За це і засуджені", - написала І.Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Вона підкреслила, що з О.Сенцовим вона також могла перетинатися на Майдані.

"Але я не пам'ятаю, це були буремні дні, калейдоскоп прекрасних людей і осіб. Ми маємо витягнути Олега, Романа, всіх наших. Я не знаю, що ми ще повинні зробити, але потрібно докласти зусиль, тиснути на весь світ, щоб їх витягнути. І хлопців з Донецька та Луганська теж. Дай Бог пережити їм ці випробування. Сили в здоров'ї пережити. Олегу - вибратися з голодування. Ми зобов'язані їх витягти. зобов'язані", - резюмувала І.Геращенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ