Події

Ситник назвав тих, хто стоїть за акціями та "рекламною дискредитацією" НАБУ

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник вважає, що за акціями та розміщенням рекламних матеріалів, спрямованих на дискредитацію НАБУ, стоять перший заступник глави Служби безпеки України Павло Демчина й заступник голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко.

У середу в Києві, відповідаючи на запитання журналістів про те, чи стоять за акціями та рекламою С.Березенко й П.Демчина, директор бюро сказав: "Ми переконані, що саме за сприяння цих осіб це робиться".

Відповідаючи на запитання про те, які він має докази, що за розміщенням матролайтів може стояти С.Березенко, А.Ситник сказав: "Це попередній аналіз того, про що ми встигли дізнатися за цей короткий час..."

Також директор бюро висловив свою думку про акції біля НАБУ й не тільки, - під час засідання комітету за його участю така акція відбувалась і біля будівлі парламентських комітетів на вул. Садовій.

"Люди, які не можуть пояснити, навіщо вони сюди прийшли і що таке НАБУ. Люди, з якими розраховуються просто під стінами НАБУ", - сказав він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ