Події

В ОБСЄ сподіваються, що рішення Кучми завершити роботу в Контактній групі щодо Донбасу не позначиться на переговорному процесі

Заміна представника України в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо питань Донбасу не позначиться на переговорному процесі, вважає спецпредставник ОБСЄ в ТКГ Мартін Зайдік.

"Я думаю і сподіваюся, що ні", - сказав М.Зайдік у вівторок журналістам у Мінську за підсумками засідання ТКГ.

Другий президент України Леонід Кучма завершує роботу як представник України в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу, повідомила раніше у вівторок його прес-секретар Дарина Оліфер.

За словами М.Зайдіка, на засіданні Тристоронньої контактної групи не обговорювалося, хто представлятиме Україну замість Л.Кучми. "Про це сьогодні офіційно не йшлося ", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, хто представлятиме Україну на черговому засіданні ТКГ у Мінську 16 жовтня, М.Зайдік сказав, що "хтось має бути". "Але з ним (Л.Кучмою ІФ) завжди був Руслан Демченко. Але він (Л.Кучма - ІФ) нам щодо цього питання (що 16 жовтня на ТКГ буде Р. Демченко - ІФ) нічого не говорив", - додав спецпредставник ОБСЄ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ