Події

Тимошенко закликає правоохоронців розслідувати купівлю телеканалу "Прямий" на користь Порошенка

Лідерка партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає правоохоронні органи розслідувати купівлю телеканалу "Прямий" на користь президента України Петра Порошенка.

"«Прямий канал» - це канал, який через підставних осіб Порошенко купив у сина Януковича (колишнього президента України Віктора Януковича - ІФ) за приблизно $10 млн. Це абсолютно кримінальна операція, яку всупереч міжнародним санкціям, введеним проти сім'ї Януковича, здійснив чинний президент України", - заявила Ю.Тимошенко на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

Перед цим під час прес-конференції журналіст "Прямого" запитав у Ю.Тимошенко про її відносини з головою громадського руху "Український вибір" Віктором Медведчуком та про її позицію щодо Української православної церкви (Московського патріархату).

Лідерка "Батьківщини" назвала поставлені журналістом "Прямого" запитання, "провокаційними" з "темників", які через це ЗМІ ретранслює Адміністрація президента.

Ю.Тимошенко закликала правоохоронні органи, зокрема антикорупційні структури, розслідувати купівлю телеканалу "Прямий".

"Негайно треба розслідувати купівлю Петром Порошенком через підставних осіб "Прямого" каналу у сина Януковича за щонайменше $10 млн", - заявила вона.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ