Події

Ресурси НКЦПФР і низка сайтів КМДА не працюють через проблеми в інфраструктурі "Гігатрансу"

Система розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку (НКЦПФР), офіційний сайт НКЦПФР, а також низка ресурсів Київської міськдержадміністрації (КМДА) не працюють через інфраструктурні проблеми, що виникли в інтернет-провайдера "Гігатранс" (Київ).

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі оператора системи розкриття інформації - Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку (АРІФРУ), вони отримали повідомлення від свого інтернет-провайдера "Гігатранс" про проблеми в дата-центрі.

Термін усунення неполадок у "Гігатрансі" не уточнили, пообіцявши, що роботу буде відновлено найближчим часом.

Відповідну інформацію підтвердив голова правління Інтернет асоціації України (ІнАУ) Олександр Федієнко, який повідомив, що проблеми в інфраструктурі провайдера виникли ще вранці.

У свою чергу президент найбільшого українського хостинг-провайдера та реєстратора доменних імен "Інтернет Інвест" Олександр Ольшанський додав, що цього дня фахівці холдингу зафіксували проблеми лише в мережі "Гігатрансу".

"Інших серйозних аварій по Києву не зафіксовано", - зазначив він.

Компанія "Гігатранс" - великий оператор на ринку транспортування інтернет-трафіку та передачі даних. Компанію засновано в 2005 році, її оптоволоконна мережа покриває всі райони Києва.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ