Події

Львівські прикордонники у багажі пасажира виявили 80 кг макової соломки

Сьогодні в міжнародному автомобільному пункті пропуску "Грушів" під час поглибленого прикордонно-митного огляду рейсового автобуса "Неоплан" української реєстрації у громадянина України у багажі виявлено сім валіз із маковою соломкою, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

"Сьогодні в міжнародному автомобільному пункті пропуску "Грушів" під час поглибленого прикордонно-митного огляду рейсового автобуса "Неоплан" української реєстрації, яким як пасажир в'їжджав в Україну наш співвітчизник, прикордонний наряд Львівського загону за допомогою службового собаки у багажному відділенні транспортного засобу виявив сім валіз, наповнених речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, попередньо - маковою соломкою", - йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України в середу вранці.

До УСБУ у Львівській області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 305 КК України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їхніх аналогів або прекурсорів).

"Наразі тривають слідчі дії, а прихована від прикордонного контролю речовина, загальна вага якої становила близько 80 кг, буде вилучена в установленому порядку" - підсумували в Держприкордонслужбі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ