Події

На Закарпатті двоє туристів на джипі зірвалися в ущелину

Позашляховик з двома пасажирами в результаті дорожньої аварії зірвався з гори Близниця, що поблизу полонини Драгобрат, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій Закарпатської області.

"15 вересня о 9:40 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що біля гори Близниця, поблизу полонини Драгобрат Рахівського району, виявлено перевернутий позашляховик," - йдеться в повідомленні на офіційному сайті ДСГС в Закарпатській області в суботу ввечері.

Повідомив про аварію рятувальникам турист, який проходив туристичним маршрутом, і побачив в ущелині понівечений автомобіль. Він занепокоївся про те, що там можуть перебувати люди, тому подзвонив рятувальникам.

Прибулі на місце рятувальники виявили тіла двох чоловіків, ними виявилися два киянина 1970 і 1991 року народження.

За попередньою інформацією, під час катання на автомобілі високої прохідності "Dodge" гірською місцевістю, автомобіль зірвався з гори Близниця, внаслідок чого водій і пасажир отримали травми, не сумісні з життям.

Тіла загиблих рятувальники транспортували в с. Свидовець Рахівського району, де передали працівникам Рахівського відділу поліції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ