Події

Правоохоронці, які забезпечували правопорядок в Умані під час Рош Гашана, відбули за місцем дислокації

Зведений загін українських та ізраїльських правоохоронців, які організовують публічну безпеку в Умані під час Рош Гашана, завершив свою місію, поліцейські відбули за місцем дислокації, повідомили в Нацполіції України.

"Сьогодні працівники поліції, які у складі зведеного загону в місті Умані виконували завдання з організації громадської безпеки та порядку, і поліцейські Держави Ізраїль, котрі спільно з українськими правоохоронцями забезпечували громадський порядок у місцях перебування паломників, завершили свою роботу. Поліцейські відбули до місць несення служби", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в четвер.

У прес-службі Нацполіції наголосили, що зведений загін співробітників поліції спільно з ізраїльськими поліцейськими протягом десяти днів забезпечував правопорядок і публічну безпеку в районі компактного перебування паломників-хасидів.

Керівник Главку Нацполіції Черкаської області Валерій Лютий подякував поліцейським за несення служби й дотримання правопорядку в місцях перебування паломників-хасидів на належному рівні.

У свою чергу представники поліції Ізраїлю також подякували українським поліцейським за співпрацю і відзначили високий рівень їхньої підготовки до проведення масових заходів.

"Зведені загони поліцейських залишили місто Умань. Публічну безпеку й порядок у місті Умані продовжують забезпечувати працівники Уманського відділу поліції", - зазначено в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ