Події

Голову однієї з селищних рад Київщини викрили в привласненні понад 700 тис. грн, виділених на ремонт доріг

Співробітники Служби безпеки України викрили голову однієї з селищних рад Київської області та його першого заступника на привласненні бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт доріг.

"Правоохоронці встановили, що посадовці уклали договори та оплатили комерційним структурам роботи з капітального та поточного ремонту автомобільних доріг і тротуарів. Проте вартість та обсяги виконаних робіт були штучно завищені, що дало змогу зловмисникам незаконно привласнити понад 700 тис. грн державних грошей", - повідомляє в середу прес-центр СБ України.

Під час санкціонованих слідчих дій у приміщеннях селищної ради, офісах комерційних структур і за місцем проживання фігурантів справи співробітники СБУ виявили документальні матеріали, що підтверджують протиправну діяльність зловмисників.

"Зараз голові селищної ради, його першому заступнику та двом представникам підрядних підприємств оголошено про підозру в скоєнні злочину. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 5 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії", - додали в СБУ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ