Події

Осінній призов продовжено через збільшення кількості призовників та необхідності якісного медогляду

Продовження осіннього призову в Україні в 2018 році з двох до трьох місяців (до грудня) дасть змогу призовним комісіям якісніше здійснити медичний огляд призовників і підібрати для них команди військових формувань.

Як повідомляє у вівторок Генеральний штаб Збройних сил України на сторінці у соцмережі Facebook, продовження терміну призову громадян України на строкову військову службу до грудня поточного року "зумовлено насамперед збільшенням кількості призовників для комплектування військ (сил) Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України".

"З метою раціонального розподілу навантаження через це на призовні і військово-лікарські комісії, продовження терміну призову дасть змогу призовним комісіям більш якісно здійснити заходи вивчення, проходження медичного огляду, підбору та призначення призовників до команд вищезазначених військових формувань", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко своїм указом №274/2018 від 10 вересня 2018 року збільшив термін осіннього призову на строкову військову службу в 2018 році з двох до трьох місяців - з жовтня до грудня (раніше було з жовтня до листопада).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ