Події

У Києві знайшли схрон з боєприпасами

У Києві на території агрокомбінату в Подільському районі правоохоронці виявили схрон з боєприпасами, повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

Як наголошується, в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу, слідчі Подільського управління поліції спільно з працівниками СБУ знайшли схрон на земельній ділянці агрокомбінату.

"З місця події вилучили чотири гранатомети, три порохові заряди, два кілограми вибухівки та 200 набоїв до автомата Калашникова. За оперативною інформацією, вилучені предмети належать бійцеві добровольчого батальйону, який в період з 2014 до 2016 року привіз їх до Києва", - розповіла тимчасово виконуючий обов'язки начальника Подільського управління поліції Наталія Зіненко.

Вилучені предмети слідчі направили на проведення експертизи, після отримання висновку якої особи, причетні до незаконного зберігання боєприпасів, і можливі спільники будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

За скоєння даного злочину загрожує до семи років позбавлення волі.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ