Події

Жителя Сумської області, який спалив два держпрапори на Львівщині, суд засудив до шестимісячного арешту

Городоцький районний суд Львівської області засудив до 6 місяців арешту жителя Сумської області, який спалив два державних прапори України.

В оприлюдненому в Єдиному реєстрі судових рішень вироку суду зазначено, що 22 травня 2018 р. підсудний ввечері гуляв райцентром Городок Львівської області та на одній з площ побачив два державні прапори України, які підпалив за допомогою запальнички. Підсудний усвідомлював, що робить наругу над державним прапором. В судовому засіданні він визнав провину і тепер кається у скоєному.

Згідно з даними судово-психіатричного експерта, у підсудного на момент вчинення правопорушення не було хронічного захворювання психіки, недоумства або тимчасового розладу психіки. Водночас у висновках експерта зазначено, що підсудний виявляє легку розумову відсталість, але він може усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними.

Адвокат просив суд призначити його підзахисному покарання у вигляді штрафу, тому що у підсудного немає постійної роботи, однак суд засудив його до шести місяців арешту за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 338 КК України.

На рішення суду сторони можуть подати апеляцію протягом 30 діб з дня його проголошення.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ