Події

У Запоріжжі нацгвардієць не дав накласти на себе руки 16-річній дівчині

У Запоріжжі військовослужбовець 9-го полку Нацгвардії України запобіг самогубству 16-річної дівчини, яка намагалася зістрибнути з греблі ДніпроГЕСу на вимогу "куратора" віртуальної гри "Синій кит", що схиляє в соцмережах підлітків до суїциду.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", інформація про цей інцидент опублікована на офіційній сторінці запорізької військової частини 3029 9-го полку Національної гвардії України.

У ній повідомляється, що військовослужбовець цього військового підрозділу Андрій Стукало, проїжджаючи ДніпроГЕС, побачив, що на перилах греблі стоїть та плаче дівчина-підліток. Наблизившись до неї, боєць переконав її не здійснювати фатальний крок і допоміг зійти з перил на дорогу. Дівчина перебувала в тяжкому психологічному стані та не могла пояснити причини свого вчинку.

У Дніпровському райвідділі поліції Запоріжжя, куди військовий доправив врятовану, з'ясувалося, що дівчині 16 років, кілька днів тому вона зникла з дому, а зістрибнути з греблі зважилася, отримавши це завдання від куратора віртуальної гри "Синій кит".

Наразі дівчина перебуває в безпеці, її передали батькам.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ