Події

Чоловіка, який узяв у заручники власних дітей, затримали

У Києві спецпідрозділ поліції затримав чоловіка, який раніше вранці забарикадувався з дітьми в квартирі й погрожував застосувати зброю, повідомили в прес-службі поліції Києва.

"Із чоловіком проводили переговори, а коли зрозуміли, що він не випустить дітей, вирішили діяти. Впевнившись, що під час штурму діти не постраждають, спецпідрозділ отримав команду розпочинати силову частину операції. Дітей звільнили, а зловмисника затримали", - зазначено в повідомленні на сторінці поліції Києва у Facebook у четвер уранці.

У приміщенні продовжує роботу слідчо-оперативна група, проводитиметься огляд.

Подію зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Святошинського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомлялося, вранці в четвер у Святошинському районі Києва внаслідок сімейної сварки у квартирі забарикадувався чоловік із дітьми, погрожує застосувати зброю, введено поліцейську операцію "Заручник".

Правоохоронці повідомляли, що сигнал надійшов за телефонним дзвінком жінки. Вона повідомила, що чоловік її сестри влаштував удома сварку і б'є дружину. На виклик на вулицю Жмеринську у Святошинському районі відразу прибув наряд патрульних.

"Жінка з квартири втекла, а її кривдник забарикадувався в будинку з чотирма дітьми віком від 3 до 13 років і погрожує зброєю. В Києві введено поліцейську операцію "Заручник". Поліцейські проводять переговори зі зловмисником, і він уже випустив із квартири 13-річну дочку. На місце події прибули спецпризначенці та слідчо-оперативна група. Правоохоронці роблять усе, щоб звільнити дітей", - повідомив А.Крищенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ